Wafel op Noordse wijze


INGREDIËNTEN

  • Een Brusselse wafel
  • 2 sneden gerookte zalm
  • Enkele blaadjes sla of mesclunsalade
  • 1 komkommer
  • Wat radijsjes
  • Verse kaas
  • Bieslook
  • Citroensap

TIJD/PERSONEN

  • +/- 10 Min.
  • Voor één persoon

VOORBEREIDING

  1. Verwarm de wafel in de oven, of in de wafelijzer.
  2. Snijd de gerookte zalm in stukken en besprenkel met citroensap.
  3. Spoel en snijd de verse dille fijn.
  4. Was de bieslook, komkommer en radijsjes. Snijd de bieslook in dunne plakjes en snijd de komkommer en radijsjes in dunne plakjes.
  5. Leg de wafel op een bord en garneer met verse kaas en zalm. Voeg dan de komkommer- en radijschijfjes en de bieslook toe.
  6. Begeleid de wafel met een paar blaadjes salade.
  7. Eet smakelijk.