Wafel op Noordse wijze
INGREDIËNTEN
- Een Brusselse wafel
- 2 sneden gerookte zalm
- Enkele blaadjes sla of mesclunsalade
- 1 komkommer
- Wat radijsjes
- Verse kaas
- Bieslook
- Citroensap
TIJD/PERSONEN
- +/- 10 Min.
- Voor één persoon
VOORBEREIDING
- Verwarm de wafel in de oven, of in de wafelijzer.
- Snijd de gerookte zalm in stukken en besprenkel met citroensap.
- Spoel en snijd de verse dille fijn.
- Was de bieslook, komkommer en radijsjes. Snijd de bieslook in dunne plakjes en snijd de komkommer en radijsjes in dunne plakjes.
- Leg de wafel op een bord en garneer met verse kaas en zalm. Voeg dan de komkommer- en radijschijfjes en de bieslook toe.
- Begeleid de wafel met een paar blaadjes salade.
- Eet smakelijk.