Onze geschiedenis image Onze geschiedenis image

Onze geschiedenis

Traditie wafels


Al bijna een eeuw, produceren wij wafels uit diverse Belgische regio’s. Dit is de reden waarom MILCAMPS het ruimste gamma Belgische wafels kan aanbieden.


Een Belgische geschiedenis, sinds 1932


In het hart van EuropaAanwezig in het hart van Europa (Brussel) en in Wallonië (Dour), MILCAMPS beschikt over 1 productiesite en 1 logistiek platform.


Joseph Milcamps richt de wafelbakkerij op in 1932


De wafelbakkerij


De wafelbakkerij produceert Luikse wafels en fruitwafels en verkoopt aan de plaatselijke scholen en kruidenierszaken. In de jaren 80, groeit de naambekendheid van MILCAMPS en de verkoop wordt uitgebreid via de klassieke distributiekanalen. Al snel daarna veroveren de wafels buitenlandse markten.

Sinds 1932 Onze passie voor uw plezier


Groep Jacquet Brossard


Om te voldoen aan steeds strengere normen, MILCAMPS voldoet vanaf 2004 en vanaf 2007 respectievelijk aan de BRC en IFS certificatie. De onderneming verwerft hetzelfde jaar een 2de productiesite in Dour. Vandaag, maakt MILCAMPS deel uit van het groep JACQUET BROSSARD, één van de Franse marktleiders in brood en industriële patisserie, onderdeel van Limagrain, die mondiaal de 4de positie in zaadsector bekleedt.

De producten Milcamps

Een breed assortiment om te beantwoorden aan al uw wensen!
Ontdek onze wafels, hun vormen en hun smaken