Onze Recepten

Ontdek het recept
Kip-Wafel Burgers

https://milcamps.be/nl/recepten/kip-wafel-burgers/

INGREDIËNTEN

  • 4 Milcamps Galetten
  • 2 kippenkoteletten
  • 4 eetlepels meel
  • 2 eieren
  • 1 kom paneermeel
  • 1 tomaat
  • 2 slabladeren
  • Saus
  • Zout, peper, Olijfolie

TIJD/PERSONEN

  • +/-20 Min.
  • Vor 2 personen

VOORBEREIDING

  1. Bereid om te beginnen de bloem, de losgeklopte eieren en het paneermeel in 3 verschillende soepborden. Doop de kipkoteletten in de bloem, doop ze dan in de eieren en het paneermeel.
  2. Bak vervolgens de gepaneerde koteletten in een koekenpan met een scheutje olijfolie. Laat ze op een zacht vuurtje in 5 minuten bruin worden.
  3. In de tussentijd de saus naar keuze op een galet, voeg dan een slablad, een of twee plakjes tomaat en ten slotte de gepaneerde koteletten toe.
  4. Sluit de hamburgers af met een ander galet en smakelijk!
  5. Tip: Serveer deze hamburgers met zoete aardappelfritjes!
Ontdek het recept
Wafel op Noordse wijze

https://milcamps.be/nl/recepten/salmon-waffle/

INGREDIËNTEN

  • Een Brusselse wafel
  • 2 sneden gerookte zalm
  • Enkele blaadjes sla of mesclunsalade
  • 1 komkommer
  • Wat radijsjes
  • Verse kaas
  • Bieslook
  • Citroensap

TIJD/PERSONEN

  • +/- 10 Min.
  • Voor één persoon

VOORBEREIDING

  1. Verwarm de wafel in de oven, of in de wafelijzer.
  2. Snijd de gerookte zalm in stukken en besprenkel met citroensap.
  3. Spoel en snijd de verse dille fijn.
  4. Was de bieslook, komkommer en radijsjes. Snijd de bieslook in dunne plakjes en snijd de komkommer en radijsjes in dunne plakjes.
  5. Leg de wafel op een bord en garneer met verse kaas en zalm. Voeg dan de komkommer- en radijschijfjes en de bieslook toe.
  6. Begeleid de wafel met een paar blaadjes salade.
  7. Eet smakelijk.