Onze Actualiteit

Onze Luikse Wafel heeft een prijs gekregen!

Dit jaar kreeg de Luikse Wafel van Milcamps het Superior Award Taste certificering van het International Taste Institute.

Het International Taste Institute is de wereldleider op het gebied van de evaluatie en certificatie van voedingsmiddelen door professionals. Elk jaar organiseert het instituut blinde proeverijen van internationale producten die aan de hand van vijf criteria worden beoordeeld: eerste indruk, geur, smaak, textuur en uiterlijk. De jury bestaat uit meer dan 200 internationale chef-koks en sommeliers van de meest prestigieuze Europese culinaire verenigingen.

De jury gaf onze Luikse wafel een score van 78,6%!

Gulfood 2021

Eind februari werden onze heerlijke wafels gepresenteerd op de Gulfood in Dubai, een vakbeurs voor ’s werelds belangrijkste spelers uit de voedingssector.

Sinds enkele jaren, kent Milcamps een sterke groei op de internationale markten. Onze wafels zijn aanwezig in Amerika, Europa, Azië en Australië. Deze vakbeurs  was de gelegenheid om Milcamps internationale positionering te versterken en onze Belgische savoir-faire te promoten!

Internationale wafeldag

24 maart is het Internationale Wafel Dag!

Het is de perfecte gelegenheid om dit historische Belgische lekkernij te ontdekken of te herontdekken! Alleen of met vrienden, gewoon of in heerlijke recepten, u kunt rekenen op Milcamps om deze dag te vieren!

Heb je het dit jaar gemist? Geen paniek, Milcamps is er het hele jaar door om uw wafel cravings dankzij zijn ruime assortiment in te vullen.

Luikse wafel zonder palmolie – Milcamps innovatie

Hier is onze nieuwe Milcamps-innovatie: de Luikse wafel zonder palmolie!

Onze teams werken voortdurend aan de verbetering van onze recepten en onze grondstoffen worden met de grootste zorg gekozen om de kwaliteit en de unieke smaak van de wafels te garanderen. Daarom zijn we er trots op dat we de eerste Milcamps-palmolievrije Luikse wafel op de markt brengen.

Food Taipei 2020 - Milcamps

Food Taipei 2020-beurs

Ondanks de coronaviruscrisis en dankzij de hulp van AWEX nemen we deel aan de Food Taipei 2020-beurs die van 17 tot 20 december plaatsvindt.  Kom en ontdek ons assortiment! 

Gaufre de Liege Milcamps

Onze nieuwe Luikse wafel Milcamps ! Zacht van binnen, knapperig en licht gekarameliseerd van buiten

Ontdek onze nieuwe Luikse wafel! Zacht van binnen, knapperig en licht gekarameliseerd van buiten, onze Luikse wafel is de vrucht van onze knowhow die sinds 1932 wordt bestendigd. De wafels worden individueel verpakt om hun versheid te behouden en worden verkocht in verpakkingen van 4 stuks in een gerecycleerde en recycleerbare kartonnen doos.

Vind het nu in-store en geniet ervan op kamertemperatuur of opgewarmd voor het ultieme moment van gourmetplezier!

Milcamps site prodution Dour - Gaufres belges

De uitbreiding van de productielocatie van Dour bijna voltooid

Na twee jaar werk is de uitbreiding van de productielocatie van Dour bijna voltooid.

De nieuwe Luikse wafellijn is volledig operationeel en we leggen de laatste hand aan de tests op de nieuwe Brusselse wafellijn voor een start in januari 2021.

Proficiat aan alle teams die hebben bijgedragen aan het groter, aantrekkelijker en vooral efficiënter maken van deze site.

gaufres belges sapin milcamps - fêtes

Onze iconische feestelijke pannenkoeken in-store

Voor het feestelijke seizoen vindt u onze iconische feestelijke pannenkoeken in-store!

In de vorm van een hart, een dennenboom of een ster, zullen deze heerlijke 100% zuivere botergalettes uw maaltijden opfleuren.

Ontdek ze hier.  

 

 

TAVOLA 2020

Beurs gespecialiseerd in de niche van premium foods & drinks van 15 tot 17 maart 2020 in Kortrijk. Vind ons terug op de stand en laat jullie verrassen door onze knowhow.