MILCAMPS produceert Belgische wafels volgens traditionele recepten met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Onze bakkers respecteren de strengste hygiënische normen en werken volledig conform volgens de voedselveiligheids reglementering.
MILCAMPS telt meer dan honderd werknemers, die met hart en ziel hun beroep uitoefenen voor de wafels van vandaag en deze van morgen. Alle medewerkers genieten van permanente begeleiding en opleiding om de kwaliteit van het eindproduct en dus de veiligheid van consument te garanderen.
Onze ploegen innoveren voortdurend en stellen producten in verschillende formaten en smaken voor. Creativiteit en flexibiliteit zijn hier de sleutelwoorden.
Dankzij onze 1 Belgische productiesite kunnen wij lokale kennis inzetten en toepassen.
Onze producten vertrekken rechtstreeks vanuit onze fabrieken in België.
Wij zijn gecertificeerd: BRC, IFS; Bio (Cetisys BE-BIO-01), RSPO
Andere certificaten zijn mogelijk op aanvraag en onder voorwaarden.
Onze grondstoffen zijn met de grootste zorg gekozen om de kwaliteit en de unieke smaak van onze wafels te garanderen. Bewaarmiddelen of smaakversterker worden niet toegevoegd. Wij gebruiken geen GGO’s.
Onze recepten zijn eveneens beschikbaar met vrije uitloop eieren of scharreleieren, boter zonder caroteen, RSPO palmolie, BIO* ingrediënten, enz.
*Productie Certisys BE-BIO-01 Gecertificeerd
De ambities zijn groot, ook door onze internationale ontwikkeling. MILCAMPS exporteert haar wafels op kamertemperatuur of diepgevroren, onder eigenmerk of private label, aan de grootdistributie en de foodservice over heel Europa, Azië, Oceanië en Noord- en Zuid Amerika behoren ook tot onze afzetmarkten.
Belgische wafels behoren net als het bier en de chocolade tot die Belgische producten die fijnproevers over de hele wereld kunnen verleiden. Daarom exporteert MILCAMPS exclusieve wafels in het buitenland.